vineri, 8 decembrie 2017

Idei de afaceri pentru antreprenorii care intentioneaza sa investeasca intr-o flota auto performanta

Afacerile construite in jurul flotelor auto aduc profituri substantiale proprietarilor

Nisele pe care se pot dezvolta povesti de succes uimesc pe toata lumea.
Transportul din punctul A in punctul B ramane in continuare o afacere profitabila, doar daca parcul auto pus la dispozitie ofera servicii rapide, sigure si la un pret incredibil de bun. Ramurile acestui domeniu se afla intr-o continua expansiune. Exista astazi numeroase firme de curierat rapid, livrari de mancare comandata online, transport al pasagerilor din oras la aeroport, sau firme care te ajuta sa iti muti mobila dintr-o parte in alta.

Mutari de mobila

Acest tip de business presupune dezvoltarea unei flote considerabile de camionete, pentru a oferi servicii de transport al mobilei dintr-o parte in alta, atat pe plan local, cat si pentru transporturi in tara. Se pliaza foarte bine mai ales pe nevoia persoanelor fizice de a transporta corpuri voluminoase, in cele mai sigure conditii, insa si companiile pot apela cu incredere la un astfel de serviciu. Mutarile ieftine de mobila rezolva astfel o serie de probleme, la un pret foarte bun, in cele mai sigure conditii si intr-un timp extrem de avantajos.

Livrari rapide de mancare

Pentru a asigura o livrare la o adresa specifica, intr-un oras aglomerat precum Bucurestiul si in cel mai rapid timp posibil, este nevoie de o flota auto foarte mare. De aceea, cea mai buna solutie, pentru comenzile online de mancare, sunt autoturismele foarte mici, ce consuma putin si se pot descurca foarte bine intr-un oras aglomerat, mai ales la orele de varf. Inca un pont de business pe care il oferim la acest capitol: trebuie sa dispui de mai multe puncte de livrare in oras, pentru un timp de transport optim.

Transport pasageri oras-aeroport

Datorita suprafetei mari de teren pe care o ocupa, dar si din considerente ce tin de siguranta, aeroporturile sunt amplasate la marginea oraselor, sau chiar la cativa kilometri buni fata de centrul unei metropole. Tocmai aceasta distanta este factorul principal pentru dezvoltarea unui business de transport al pasagerilor, pentru inchirierea de autocare si microbuze, la cele mai avantajoase preturi. Aici vorbim de gabarite mai mari, ce atrag costuri speciale de mentenanta, insa o astfel de afacere se dovedeste a fi extrem de profitabila, mai ales in orase fara prea multe solutii de transport catre aeroport.

Mentenanta = Profit

Cel mai important lucru, atunci cand ai un business bazat pe o flota auto importanta, este modul in care reusesti sa tii pe sosele cat mai multe masini in acelasi timp. Vorbim bineinteles de mentenanta intregului parc auto, mai ales ca aceste autoturisme tind sa se strice mai repede, decat cele pentru uz normal. De exemplu, trebuie sa fii mereu pregatit cu piese de schimb pentru suspensiile auto, pentru ca amortizoarele, flansa pentru amortizor sau arcurile sunt cele mai expuse degradarii.

Poti face un profit considerabil, daca vrei sa te lansezi intr-o afacere construita in jurul unei flote auto. Este foarte important sa acorzi o atentie deosebita mentenantei, deoarece un parc auto in paragina te poate scoate rapid dintr-o piata atat de competitiva. Livrarile pentru comenzile online de mancare presupun autoturisme mici, in timp ce pentru transportul persoanelor la aeroport, sau pentru transportul de mobila, vei avea nevoie de o flota de autoturisme mai mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu